2% dane pre RR KST Topoľčany

2% môžete darovať Regiónu Topoľčany – združeniu turistických klubov regiónu – 13 klubov. Takto získané peniaze budú použité pre regionálne podujatia. Ponúkame aj možnosť pre kluby, ktoré nemajú právnu subjektivitu, aby mohli byť príjemcami 2%.

Pozor! Ak chcete venovať 2% svojmu klubu, jej odosielateľ musí v tlačive v II. oddieli pod PSČ zaškrtnúť políčko: „súhlasím so zaslaním údajov (meno, priezvisko a trvalý pobyt) mnou určenému prijímateľovi podielu zaplatenej dane uvedenému v II. oddiele podľa § 50 ods. 8 zákona (vyznačí sa x)“. Inak nevieme identifikovať darcu. Nestačí mať doklad, že odovzdal potvrdenie o 2%! Ak totiž firma, v ktorej pracuje, má pozdĺžnosti štátu a pod., daňový úrad peniaze nepošle. Neidentifikovateľní darcovia (tí, ktorí nezaškrtnú to políčko) podporia región.

Formulár vo formáte PDF je potrebné si stiahnuť, upraviť a vytlačiť. Prípadne vytlačiť a dopísať údaje ručne. Viac informácii o 2% je možné nájsť napríklad na stránke: https://www.slovensko.sk/sk/zivotne-situacie/zivotna-situacia/_ako-poukazat-2-z-dani/

Upozorňujeme, že 2% môže darovať nie len zamestnanec (fyzická osoba), ale aj firma, či živnostník (právnická osoba). Dobrovoľník môže darovať až tri percentá. Viac informácií na vyššie uvedenom odkaze.

Formulár na 2% dane za rok 2020 vo formáte PDF: